D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

Remedial Teaching (RT) wil zeggen dat er extra ondersteuning verleend wordt aan een individuele leerling met geïndiceerde leer- of gedragsmoeilijkheden. RT is een specialisme binnen het onderwijs waarbij gebruik wordt gemaakt van gespecialiseerde technieken, instructieprincipes en benaderingen die uitgaan en gericht zijn op méér specifieke ondersteuning. Het onderwijsaanbod is volledig afgestemd op de achtergrond, capaciteiten, ontwikkeling en interesse van de leerling, zodat er ruim voldoende kansen verkregen worden om zich via een meest efficiënte leerroute te ontwikkelen en ontplooien als veilige en zelfstandige verkeersdeelnemer. 

D E W I - ONDERWIJSZORGSPECIALIST

‘Als bevoegd docent heb ik mijzelf gespecialiseerd als Master EN (Educational Needs) binnen het domein verkeerseducatie. Als onderwijszorgspecialist anticipeer ik continue op de ontwikkelingen in het onderwijs, wetenschap en maatschappij en volg deze kritisch. Door handelingsgericht te werken, kan ik doelgericht en intensief werken met een leerling naar aanleiding van een specifieke hulpvraag. Hierdoor verloopt het aanleren van vaardigheden ten behoeve van verkeersdeelname adequaat, met als resultaat dat vooral aanzienlijk op de duur van de rijopleiding bespaart wordt'

Direct een antwoord op je vraag? Ik sta voor je klaar!

IMG_4687

'OOG VOOR DETAIL'

'VAKKUNDIG'

'CREATIEF'

DOELSTELLING

De grondgedachte achter remedial teaching in onze praktijk is het geven van extra aandacht aan leerlingen die dit nodig hebben. Door het aanbieden van een kansrijk instrument wil D E W I in de leegte binnen de rijschoolbranche voorzien. Doelstelling van D E W I is dat elke leerling uniek is en er altijd een passend onderwijsaanbod gevonden moet worden.

IMG_8401
IMG_1739
LBBO
FONTYS OSO
IMG_5300
Rijschool-in-Stappen-logo-400px

TOERUSTING

Competente (rij)docenten op HBO-en Universitair niveau

ERVARING

Meer dan 50 jaar routine in (rij)onderwijs

FLEXIBEL

Praktijklessen op maat van 60, 90 of 120 minuten

COMMUNICATIE

Communicatief zeer vaardig: zowel mondeling- als schriftelijk

ALTIJD SNEL STARTEN

Vanuit efficiëntie nooit een (lange)wachtlijst

DIVERSE LOCATIES

Opleiding en CBR Praktijkexamen doen in Tilburg, Breda of Den Bosch

D E W I

TILBURG - WAALWIJK- BREDA - DEN BOSCH

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur.
Je kunt ook een e-mail sturen.