D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

TILBURG- WAALWIJK- BREDA- DEN BOSCH

AUTO (SCHAKEL & AUTOMAAT)

Onze reguliere lessen ten behoeve van het halen van het autorijbewijs kenmerken zich niet alleen door veel kennis en ervaring, maar vooral ook door een grote veelzijdigheid en dynamiek. Hierbij putten we onder andere uit diverse voortgezette rijvaardigheidstrainingen. Dit uit zich in duidelijke, gestructureerde en uitdagende lessen op maat, waarin iedere cursist  op eigen tempo uitstekend leert autorijden. 

1:1 BROMFIETS

Ter voorbereiding op het praktijkexamen bij het CBR worden jongeren begeleid in een één-op-één leersituatie. De focus is erop gericht om kennis van de verkeersregels in korte tijd om te zetten in veilig verkeersgedrag. Door de individuele benadering kan een leeromgeving gecreëerd worden waarin het onderwijsaanbod volledig wordt afgestemd op de didactische behoeften.

https://praktijk-verkeerseducatie.nl/wp-content/uploads/2020/07/cropped-IMG_1733.gif

OVERIGE CATEGORIEEN: AANHANGWAGEN EN MOTOR

Kunnen en mogen rijden met een aanhangwagen wanneer de toegestane maximum massa van de combinatie zwaarder is dan 3500 kg? Of liever op een uitdagende manier de vrijheid tegemoet op de motor? Neem voor meer informatie gerust contact op.

LESVOERTUIGEN

Tijdens praktijklessen wordt gebruik gemaakt van moderne, comfortabele voertuigen. Indien nodig kunnen geavanceerde aanpassingen per voertuig gedaan worden voor mobiliteit op maat. Ieder lesvoertuig op zich is altijd hét leermiddel bij uitstek, uitgerust met ondersteunend, eigen ontwikkeld, lesmateriaal waarmee een cursist op een hoger niveau kan functioneren.

THEORIEOPLEIDING

Voor iedere cursist wordt een persoonlijke (digitale) leeromgeving ingericht met ondersteunend lesmateriaal dat volledig is afgestemd op de individuele stijl van leren. Door leren en toepassen af te wisselen, wordt de theorie met de praktijk verbonden. Met als resultaat dat het vereiste kennisniveau op basis van tijd en aandacht bereikt wordt en onzeker rijgedrag voorkomen wordt.

Plango_Blauw_oranje
IMG_3932

MEESTER OP DE BROMFIETS

Binnenkort meer info

IMG_R_0004

D E W I

TILBURG-WAALWIJK-BREDA-DEN BOSCH

CONTACT:

Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur: