D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

PERSONENAUTO (SCHAKEL & AUTOMAAT)

Onze reguliere lessen ten behoeve van het halen van het autorijbewijs kenmerken zich niet alleen door veel kennis en ervaring, maar vooral ook door een grote veelzijdigheid en dynamiek. Hierbij putten we onder andere uit diverse voortgezette rijvaardigheidstrainingen. Dit uit zich in duidelijke, gestructureerde en uitdagende lessen op maat, waarin iedere cursist  op eigen tempo uitstekend leert autorijden. 

IMG_3741

HEB JE EEN VRAAG?

Stuur ons een WhatsApp-bericht
Wij helpen je graag!

img_8727
IMG_8514

1:1 BROMFIETS

Ter voorbereiding op het praktijkexamen bij het CBR worden onze leerlingen begeleid in een één-op-één leersituatie. De focus is erop gericht om kennis van de verkeersregels in korte tijd om te zetten in veilig verkeersgedrag. Door de individuele benadering kan een leeromgeving gecreëerd worden waarin het onderwijsaanbod volledig wordt afgestemd op de didactische behoeften.

OVERIGE CATEGORIEEN: AANHANGWAGEN EN MOTOR

Kunnen en mogen rijden met een aanhangwagen wanneer de toegestane maximum massa van de combinatie zwaarder is dan 3500 kg? Of liever op een uitdagende manier de vrijheid tegemoet op de motor? Neem voor meer informatie gerust contact op.

ONZE VISIE

KWALITATIEF HOOGWAARDIG VERKEERSONDERWIJS

We doen alles op basis vanuit een visie op kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Nieuwste inzichten op het gebied van didactiek en pedagogiek worden continue aangepast, verbeterd en vertaald in een hoog niveau van rijopleidingen.

img_8727

MEESTER OP DE BROMFIETS

IMG_4959

DE KORTSTE LEERROUTE

RECHT OP HET DOEL AF

Om echt het verschil te maken voor onze leerlingen verlenen wij een dienst en verkopen geen product. We ontwikkelen voor elke leerling een rijopleiding op maat waarin leren leuk, leerzaam en effectief is. Het resultaat is de meest kortste leerroute in aanloop naar het praktijkexamen bij het CBR.

img_8727

TOERUSTING

Competente (rij)docenten op HBO-en Universitair niveau

ERVARING

Meer dan 50 jaar routine in (rij)onderwijs

FLEXIBEL

Praktijklessen op maat van 45, 60, 90 of 120 minuten

COMMUNICATIE

Communicatief zeer vaardig: zowel mondeling- als schriftelijk

ALTIJD SNEL STARTEN

Vanuit efficiëntie nooit een (lange) wachtlijst

DIVERSE LOCATIES

Opleiding en CBR Praktijkexamen doen in Tilburg, Breda of Den Bosch

D E W I

TILBURG-WAALWIJK-BREDA-DEN BOSCH

Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur: