D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

ONTSTAAN

D E W I  is opgebouwd en doorontwikkeld vanuit een traditionele rijschool, opgericht in 1986. Hier vanuit is een professionele leergemeenschap ontstaan, waarin wordt samengewerkt met ervaringsdeskundigen die vanuit toerusting beschikken over voldoende didactische- en pedagogische bekwaamheden. Ontstaan vanuit een gezamenlijke visie dat goed en effectief (rij)onderwijs moet samengaan met competente(rij)docenten. D E W I vertegenwoordigd hiermee gezamenlijk meer dan 50 jaar routine in (rij)onderwijs.

LOCATIE(S)

Je vindt onze hoofdlocatie aan de rand van Tilburg. Direct nabij gelegen uitvalswegen maken een uitgebreid werkgebied mogelijk. Op afspraak ben je van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken.

IMG_8400

' UITZONDERLIJK '

' OP DE MUZIEK VOORUITLOPEND '

' RUSTIG EN GEDULDIG '

' MEEDENKEND '

DIENSTVERLENEND

Wanneer we terugblikken op de weg die afgelegd is, bleef het verlangen groeien om een eigen weg in te slaan en ook met het thema ‘Educational Needs’ in rijonderwijs aan de slag te gaan. Diensten voor Remedial Teaching en Counseling zijn toegevoegd in een omgeving van kwalitatief hoogwaardig- en vernieuwend onderwijs. Hierdoor kunnen leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften ook gebruik maken van onze expertise en ervaring. 

In de loop der jaren is D E W I onderdeel geworden van Praktijk voor Toegepaste Psychologie, waardoor onze visie en missie op onderwijskwaliteit steeds beter zichtbaar is geworden. Met zekerheid en passende trots kunnen we zeggen dat we op basis van expertise en toerusting uitzonderlijk zijn in de rijschoolbranche.

460E3C6B-A8E4-44D3-9A1F-B87D36C3BD9F
IMG_1739
LBBO
FONTYS OSO
IMG_5300
Rijschool-in-Stappen-logo-400px

TOERUSTING

Competente (rij)docenten op HBO-en Universitair niveau

ERVARING

Meer dan 50 jaar routine in (rij)onderwijs met uitstekende resultaten

FLEXIBEL

Praktijklessen op maat van 45, 60, 90 of 120 minuten

COMMUNICATIE

Communicatief zeer vaardig: zowel mondeling- als schriftelijk

ALTIJD SNEL STARTEN

Vanuit efficiëntie nooit een (lange)wachtlijst

DIVERSE LOCATIES

Opleiding en CBR praktijkexamen doen in Tilburg, Breda of Den Bosch

D E W I

TILBURG- WAALWIJK - BREDA- DEN BOSCH

Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur: