D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

ONTSTAAN

Mijn praktijk is opgebouwd en doorontwikkeld vanuit een traditionele rijschool (EST. 1986). Door intensief te blijven samenwerken met gelijkgestemden wordt meer dan 50 jaar kennis en ervaring in rijonderwijs vertegenwoordigd. Op eigen titel help ik mijn cursisten op kenmerkende manier aan een rijbewijs: in Tilburg, Waalwijk, Breda en omstreken.

LOCATIE

Je vindt mijn praktijk aan de rand van Tilburg, gevestigd in een ecologische tuin. Direct nabij gelegen uitvalswegen maken een uitgebreid werkgebied mogelijk. Op afspraak ben je van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken.
Klik hier voor de route.

B5C4114D-D5ED-4068-8846-44B83459E6F2
IMG_0495

OVER MIJ

" Toen ik mijn opleiding tot Toegepast Psycholoog afrondde, nam ik mijzelf één ding voor: in essentie zou mijn werk altijd blijven gaan over het constructief ingaan op persoonlijke ontwikkeling. Dat dit zijn toepassing in het verkeersonderwijs heeft gevonden, is hiervan een logisch gevolg: dit werk intervenieert letterlijk en figuurlijk tussen mens en omgeving en helpt anderen psychomotorische, cognitieve en affectieve vaardigheden te ontwikkelen.

Het neerzetten van een authentiek concept heeft mij vooral geleerd stevig in mijn schoenen te staan. Dicht bij mijzelf te blijven om op een onderscheidende manier tegemoet te komen aan het doen van aanpassingen en kwalitatieve verbeteringen in rijonderwijs met de daarbij behorende zorg en onderzoek"

Met vriendelijke groet,

D E W I

img_8727

CONTACT

Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur: