D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

INTAKE

Om onnodige lessen te voorkomen, wordt altijd gewerkt vanuit een intake. Deze bestaat uit een kennismakingsgesprek , gevolgd door een uitgebreide rijvaardigheidstraining op een oefenterrein. De uitkomst hiervan wordt na afloop besproken om een leerroute op maat te plannen die volledig is afgestemd op de persoonlijke situatie. D E W I' s werkwijze resulteert al tientallen jaren in een slagingspercentage dat structureel ver boven het landelijke gemiddelde ligt (CBR, www.rijschoolgegevens.nl)

MODULAIRE AANPAK

Werkmethodiek in onze praktijk is gebaseerd op de Rijopleiding In Stappen (RIS). Een initiatief van het CBR (2002) waarbij wij vanaf het begin betrokken zijn. RIS creëert een basis voor een gestructureerde rijopleiding voor elke rijbewijscategorie. Omdat het aanleren via verschillende stappen van instructie verloopt kunnen opvallende zaken vroegtijdig gerubriceerd worden.

49b7e1ad-4ce7-42aa-8cdc-9bdf95a01f72

DE RIJBEWIJS APP

Direct na aanmelding ontvangt de leerling een inlogcode welke toegang biedt tot de PlanGo LeerlingApp, te downloaden via de Appstore of GooglePlay. De leerling krijgt hiermee een overzicht op de planning en onze eigen digitale leeromgeving. Aan de hand van exclusief foto- en filmmateriaal kan iedere praktijkles worden voorbereid en wordt de leerling tegelijkertijd uitstekend voorbereid op het theorie-examen bij het CBR. 

IMG_1739
LBBO
FONTYS OSO
IMG_5300
Rijschool-in-Stappen-logo-400px

TOERUSTING

Competente (rij)docenten op HBO- en Universitair niveau

ERVARING

Meer dan 50 jaar routine in (rij)onderwijs

FLEXIBEL

Praktijklessen op maat van 45, 60, 90 of 120 minuten

COMMUNICATIE

Communicatief zeer vaardig: zowel mondeling- als schriftelijk

ALTIJD SNEL STARTEN

Vanuit efficiëntie nooit een (lange)wachtlijst

DIVERSE LOCATIES

Opleiding en CBR Praktijkexamen doen in Tilburg, Breda of Den Bosch

D E W I

TILBURG-WAALWIJK-BREDA-DEN BOSCH

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur: