D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELNG

img_8727
0741A3D4-9DDE-4A64-8822-DBD1C063CC2A

PROEFLES: DE BESTE START

Om onnodige lessen te voorkomen, wordt gewerkt vanuit een uitgebreide, gestructureerde en uitdagende proefles. Vanuit een op verschillende stappen van instructie gebaseerde werkmethodiek, wordt op een veelzijdige en dynamische manier kennis gemaakt met onze werkwijze.

Een proefles bij D E W I is altijd vrijblijvend, duurt 90 minuten en vindt plaats tegen gangbaar lestarief voor de desbetreffende rijbewijscategorie.

VEEL GESTELDE VRAGEN

D E W I is er voor álle leerlingen. Van jong tot oud(er)!

Vanaf 16,5 jaar kun je terecht voor het volgen van reguliere autorijlessen (schakelauto en automaat), ook als er behoefte is aan méér specifieke ondersteuningsbehoeften. Vanuit een individuele benadering, wordt dienstverlening volledig afgestemd op de persoonlijke hulpvraag.

Voor wat betreft extra ondersteuning biedt D E W I bijzondere expertise aan, wanneer het gaat om een veelzijdig en breed onderwijsspecialisme. Elementen uit interventies die in algemene zin worden ingezet bij cognitieve- en/of gedragsmoeilijkheden, kunnen in de praktijk worden toegepast. D E W I biedt onder andere specialistische autismezorg- en begeleiding.

Onze Praktijk voor Verkeerseducatie heeft tevens de beschikking over een volledig aangepaste (les)auto, zodat het behalen en/of behouden van het aangepast rijbewijs ook mogelijk is.

SNELLE LINKS

IMG_9071

Geen antwoord op je vraag? Neem dan telefonisch contact op.

SLEUTEL TOT SUCCES

D E W I'S sleutel tot succes komt voort vanuit Handelingsgericht Werken (HGW). Dit systematisch onderwijskundig model is volledig geïmplementeerd in de praktijk, waaruit specifieke elementen naar het rijonderwijs vertaald zijn.

Aantal geslaagden leerlingen sinds onze start:
Gemiddeld slagingspercentage:
%

Bron: CBR

SIGNALEREN

Opvallende zaken worden vroegtijdig gerubriceerd, om een basis te creëren voor een gestructureerde rijopleiding.

ANALYSEREN

Indien nodig vindt aanvullend informeel onderzoek plaats waardoor mogelijke barrières snel kunnen worden opgelost.

PLANNEN

Één leerling is één handelingsplan door deze te baseen op de kortste en meest efficiënte leerroute.

UITVOEREN

Een rijopleiding op maat, waarin leren vooral leuk is. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van verbrede interventies.

DE RIJBEWIJSAPP

D E W I maakt de kortste leerroute nog efficiënter met de RijbewijsApp. Door functionaliteiten binnen de app optimaal te benutten, voldoen we aan de behoeften van onze leerlingen: een overzichtelijke planning, lesvoorbereiding aan de hand van exclusief foto- en filmmateriaal en overal kunnen leren voor het theorie-examen.

Bij aanvang van de rijopleiding ontvangt de leerling een inlogcode welke toegang biedt tot onze digitale leeromgeving, te downloaden via de Appstore of GooglePlay. 

D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELNG

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur.
Je kunt ook een e-mail sturen.

IMG_1739
LBBO
FONTYS OSO
IMG_5300
Plango_Blauw_oranje
Rijschool-in-Stappen-logo-400px