D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

INTAKE

Om onnodige lessen te voorkomen, werk ik altijd vanuit een intake. Deze bestaat uit een kennismakingsgesprek, gevolgd door een uitgebreide rijvaardigheidstraining op een oefenterrein. De uitkomst hiervan wordt na afloop besproken om een leerroute op maat te plannen die volledig is afgestemd op de persoonlijke situatie.

MODULAIRE AANPAK

Werkmethodiek in mijn praktijk is gebasseerd op de Rijopleiding In Stappen (RIS). Een initiatief van het CBR (2002) waarbij ik vanaf het begin betrokken ben. RIS creƫert een basis voor een gestructureerde rijopleiding voor elke rijbewijscategorie. Omdat het aanleren via verschillende stappen van instructie verloopt kunnen opvallende zaken vroegtijdig gerubriceerd worden.

IMG_8401

THEORIEOPLEIDING

Voor iedere cursist wordt een persoonlijke (digitale) leeromgeving ingericht met ondersteunend lesmateriaal dat volledig is afgestemd op de individuele stijl van leren. Door leren en toepassen af te wisselen, wordt de theorie met de praktijk verbonden. Met als resultaat dat het vereiste kennisniveau op basis van tijd en aandacht bereikt wordt en onzeker rijgedrag voorkomen wordt.

Rijbewijscategorieƫn:

Categorie A (Motor)
Categorie B (Personenauto)
Categorie AM (Bromfiets)
Beroepsopleiding Taxi (TVT)

 

Theorie-examens worden meerdere keren per maand begeleid aan het CBR examencentrum, Heerbaan 4, Breda.

CONTACT

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur: