D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

WACHTTIJD

Op dit moment ben ik helaas genoodzaakt te werken met een wachtlijst.
Neem voor de actuele wachttijd contact op: 013-7505335

COVID-19

Vanaf zaterdag 6 november wordt het dragen van een mondkapje in de lesauto weer verplicht.

BEZOEK ECOTUIN

Ook dit jaar stel ik iedereen weer in de gelegheid om gratis kersttakken te komen snoeien uit de ellenlange taxushaag in de ecotuin. Zelf het juiste materiaal meenemen en graag even aanmelden van te voren.

Alleen op zondagen tussen 11.00 en 14.00 uur
November: 7, 14, 21 en 28
December: 5, 12 en 19

JAARKALENDER 2021

Week 43      Herfstvakantie (sluiting)
Week 51 +52 Kerstvakantie (sluiting)

https://praktijk-verkeerseducatie.nl/wp-content/uploads/2020/07/cropped-IMG_1733.gif

SUCCESVOL REMEDIËREND PROGRAMMA

Voor het Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg (OSO) is een succesvolle, krachtige leeromgeving uitgewerkt voor een cursist waarbij sprake is van cognitieve comorbiditeit. Hierbij is op zoek gegaan naar de onderwijsbehoeften bij ruimtelijk-visuele problemen in het rijonderwijs.

Vanuit een beschreven complexiteit van problemen die ondervonden worden in het verkeer, is vanuit de theorie en praktijk gezocht naar mogelijkheden om beter aan te sluiten bij de leerprocessen van deze cursist. Onder andere door het ontwerpen van ondersteund lesmateriaal.

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN
‘Beer op de weg? Geef hem een knuffel!

 

IMG_4957
IMG_7058

HET POESIEALBUM

“We staan allemaal wel eens op een kruispunt in ons leven. Welke kant ga ik nou op? Op een keerpunt in mijn leven, ontmoette ik tijdens een wandeling met de hond een man. Ik kwam hem daar wel vaker tegen. Vaak op dezelfde plaats. Op hetzelfde moment.

Dit keer maakte we een praatje, en liepen samen een blokje om.
In zijn tas droeg hij een schriftje bij zich. Dat hij aan mij zien liet. De inhoud ervan was leeg. Maar de kaft ervan, toonde zelfgemaakte foto’s. Van zijn katten. Hij noemde het zijn “Poesie-album”.Via een aantal kleurrijke beelden ontstond er een gezellig en fijn gesprek.Na enige tijd vervolgde we ieder onze eigen weg weer.

Terwijl ik terugliep naar mijn auto, dacht ik na over deze ontmoeting.
Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Ze vertellen een verhaal.Vanaf deze “toevallige” ontmoeting kon ik mijn werk in de Praktijk makkelijker vorm en inhoud en geven. Er ontstond een geroutineerde manier van werken die het eenvoudiger maakt om bij anderen positieve effecten op sociaal, cognitief en fysiek gebied tot stand te brengen.Om anderen te helpen op een doodlopende weg te keren.”

DE KAMELEON

CONTACT:

Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur: