D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

NAVIGATIE HOOFDLOCATIE TILBURG

Niet alle navigatiesystemen herkennen het hoofdadres van onze praktijk in Tilburg.Bij gebruik van een navigatiesysteem kun je het beste 'Hazennest-West 95 Tilburg' invoeren. Dit is de ingang van Volkstuinenvereniging De Vlashof. Daar ga je rechtdoor de bebouwde kom uit, tot aan de de Y-splitsing waar je links aanhoudt. De weg gaat dan automatisch over in Bundersestraat.
Het is toegestaan de weg in te gaan: na 200 meter vindt je de praktijk aan je rechterhand.

Parkeren mag voor het hek waar ook de aanmeldzuil staat.

phonto
phonto 2
phonto 3
B5C4114D-D5ED-4068-8846-44B83459E6F2

LOCATIE VUGHT:

Kemperlandstraat 9 Vught

NATUURLIJKE KRINGLOOP & BIODIVERSITEIT

Onze praktijk in Tilburg is gevestigd in een ecologische tuin. Omdat natuurlijke kringloop en biodiversiteit  hier zoveel mogelijk gestimuleerd en in stand wordt gehouden, tref je er een verassend flora en fauna systeem aan. De geitjes, mini-varkentjes, kippen en de loopeenden helpen hierbij: hun mest wordt omgezet tot compost om de vele plantensoorten, bomen en bloemen te voeden. Verder wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen, regenwater wordt opgevangen om de moes- bloemen en kruidentuin te besproeien en er wordt gebruik gemaakt van groene energie. In de tuin worden vele vogelsoorten gezien, ook de eekhoorn, het wilde konijn en de egel tref je hier aan. Aan de noordzijde van de tuin is een stadsimkerij gevestigd.

Wij werkte mee aan een afstudeerproject waarin Dierondersteunende Interventies (AAI) binnen Zorg, Welzijn en Onderwijs werden ontwikkeld (Aeres Hogeschool Wageningen)
> meer informatie

IMG_8247

CONTACT:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur: