D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

Deze website wordt regelmatig bijgewerkt. Laatste update: 15 december 2021

WELKOM

Mijn praktijk is een expertisecentrum voor gespecialiseerde zorg en begeleiding in rijonderwijs. Ik geloof in een sterk individuele benadering, afgestemd op de ondersteuningsbehoeften van de persoon zelf. Mijn dienstverlening richt zich op particulieren, (verkeersveiligheids)organisaties, maatschappelijk werk en (semi)overheidsinstellingen.

EVEN VOORSTELLEN

In mijn hoedanigheid als Toegepast Psycholoog ben ik inmiddels ruim twintig jaar actief in het verkeersonderwijs. Dit werk heeft me in een positie gebracht waarbij ik anderen kan helpen bij iets wat zij graag willen: via mobiliteit naar een gevoel van vrijheid!

IMG_0257

"Persoonlijke begeleiding & maatwerk! "

"100% Autisme-vriendelijk"


"Kwalitatief hoogwaardig verkeersonderwijs"


"Meer dan alleen een (rij)school"


 

"Kwaliteit en ervaring"


SPECIALISMEN

Als er problematieken in informatieverwerking-, aandachts- of waarnemingsfuncties zijn, koppel ik deze aan passende werkvormen, educatieve- of visuele strategieën die het behalen van het rijbewijs vereenvoudigen. Ik doe dit via informeel onderzoek, al dan niet vanuit diagnostiek. Het inschatten van belastbaarheid, maar vooral de mogelijkheden bij deelname aan het gemotoriseerde verkeer staan hierbij centraal.

Je kunt bij me terecht voor diverse rijopleidingen waarbij een specialistische aanpak nodig is. Met andere woorden: voor leer- hulp- en coachvragen rondom allerlei facetten van gedrag, aangaande rijvaardigheid en rijgeschiktheid (University of Applied Sciences- Amsterdam (2002)-  Tilburg (Master EN, 2020).

CONTACT:

Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur.
Je kunt ook een e-mail sturen.

Bundersestraat 38, 5012 TB TILBURG
Bezoek is welkom op afspraak. Klik hier voor de route

Lokatie