D E W I

TRAINING & VORMING | REMEDIAL TEACHING | COUNSELING

img_8727

WELKOM!

D E W I is een expertisecentrum voor gespecialiseerde zorg en professionele begeleiding in rijonderwijs met (werk)locaties in Tilburg, Waalwijk, Breda en Den Bosch. Wij geloven in een sterk individuele benadering, afgestemd op de ondersteuningsbehoeften van de persoon zelf. Onze dienstverlening richt zich hoofdzakelijk op particulieren, maar wij werken ook voor(verkeersveiligheids)organisaties, maatschappelijk werk en (semi)overheidsinstellingen.

GEZICHT ACHTER: DEWI

"Hoi! Mijn naam is Dewi, gezicht achter de praktijk. Mijn carrière is er eentje op volle snelheid, die zijn toepassing ruim twintig jaar geleden in het rijonderwijs heeft gevonden. Een logisch gevolg vanuit een grote passie voor auto- en motorrijden en de wens om mijzelf altijd te kunnen blijven ontwikkelen in leerzame interactie met anderen".
> Lees meer

IMG_4947

'KWALITATIEF HOOGWAARDIG ONDERWIJS'

'MEER DAN ALLEEN EEN RIJSCHOOL'

'PERSOONLIJKE BEGELEIDING & MAATWERK'

'100% AUTISME VRIENDELIJK'

'KWALITEIT EN ERVARING'

'DAADKRACHTIG"

'VEELZIJDIG & VOORUITSTREVEND '

'DUIDELIJK & BETROUWBAAR '

SPECIALISMEN

Als er problematieken in informatieverwerking-, aandachts- of waarnemingsfuncties zijn, worden deze gekoppeld aan passende werkvormen, educatieve- of visuele strategieën die het behalen van het rijbewijs vereenvoudigen. We doen dit via informeel onderzoek, al dan niet vanuit diagnostiek. Het inschatten van belastbaarheid, maar vooral de mogelijkheden bij deelname aan het gemotoriseerde verkeer staan hierbij centraal.

Naast diverse reguliere rijopleidingen, kun je bij ons ook terecht wanneer een meer specialistischere aanpak nodig is. Met andere woorden: voor leer- hulp- en coachvragen rondom allerlei facetten van gedrag, aangaande rijvaardigheid en rijgeschiktheid (University of Applied Sciences- Amsterdam (2002)-  Tilburg (Master EN, 2020).

IMG_1739
LBBO
FONTYS OSO
IMG_5300
Rijschool-in-Stappen-logo-400px

TOERUSTING

Competente (rij)docenten op HBO-en Universitair niveau

ERVARING

Meer dan 50 jaar routine in (rij)onderwijs

FLEXIBEL

Praktijklessen op maat van 45, 60, 90 of 120 minuten

COMMUNICATIE

Communicatief zeer vaardig: zowel mondeling- als schriftelijk

ALTIJD SNEL STARTEN

Vanuit efficiëntie nooit een (lange)wachtlijst

DIVERSE LOCATIES

Opleiding en CBR Praktijkexamen doen in Tilburg, Breda of Den Bosch

D E W I

TILBURG - WAALWIJK- BREDA - DEN BOSCH

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur.
Je kunt ook een e-mail sturen.